Снимка БулфотоПремиерът разкри кога ще се ваксинира против ковид. Както е

...
Снимка БулфотоПремиерът разкри кога ще се ваксинира против ковид. Както е
Коментари Харесай

Борисов: Първи ще се ваксинира здравният министър. Аз – когато ми дойде ред

Снимка Булфото

Премиерът разкри по кое време ще се ваксинира против коронавирус. Както е известно, Бойко Борисов е измежду българите, които пребориха подлия вирус. 

На 27-и декември министърът на опазването на здравето, шефовете на лечебни заведения първи се имунизират, аз – когато ми пристигна ред, тъй като 90 дни би трябвало да минат (след преболедуване на коронавируса), имам доста антитела, а и споделили сме – лекарите на първа линия, медицинските служащи, които по избор първи желаят да си създадат.

Това съобщи премиерът  Бойко Борисов  по мотив старта на  ваксина ционната акция в България срещу  ковид ната зараза, представен от .

На работно заседание тази заран той разиска епидемиологичната конюнктура в страната. По време на срещата стана ясно, че в страната към този момент няма области в алената зона.

„ Разбира се, вие – Балтов, Мутафчийски, Ангелов – по избор ще се ваксинирате. Да не излезе, че някой ви е разпоредил. След 21 дни отново, тъй като по този начин се слага тази  ваксина “, обърна се министър председателят към здравния  министър  и шефовете на ВМА и „ Пирогов “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР